Doping u vrhunskom sportu

U ime domaćina, Športske zajednice Osječko-baranjske županije, pozivamo vas na simpozij „Doping u vrhunskom sportu“, u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora, koji će se održati u četvrtak, 7. lipnja 2018. g. s početkom u 13,00 sati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku (aula Magna, 2. kat), Vladimira Preloga 1.

Simpozij se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske
Kolinde Grabar Kitarović, a namijenjen je prvenstveno trenerima, sportašima, sportskim i zdravstvenim djelatnicima, kao i ostalim zainteresiranima građanima.

Cilj simpozija je educirati o štetnosti dopinga kroz predavanja vrhunskih stručnjaka, a s obzirom na važnost teme, vrhunske stručnjake i uključene institucije, upućujemo poziv svim klubovima, sportašima, trenerima i klupskim liječnicima da se okupe u što većem broju i prisustvuju brojnim zanimljivim i korisnim predavanjima.

U prilogu donosimo poziv, program i prijavnicu za sudjelovanje, a naglašavamo da se kotizacija ne plaća te da sudionike očekuje poklon vrećica s prikladnim brošurama i memory stickom sa zapisom predavanja.

Poziv na simpozij
Prijavnica za sudjelovanje
Program

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti