Donesena odluka o izboru predstavnika u Skupštini 2020. -2024.

Izvršni odbor Zajednice športskih udruga grada Osijeka na svojoj 47. sjednici u aktualnom mandatu 15. svibnja 2020. g. donio je Odluku o broju predstavnika u Skupštini i izbornim jedinicama u mandatu 2020. – 2024. Time je pokrenut postupak izbora 29 predstavnika u Skupštini Zajednice u mandatu 2020. – 2024., a izborne jedinice biraju svoje predstavnike na način i prema postupku utvrđenima u vlastitim aktima.

Također, nakon donošenja Programa izmjena i dopuna Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2020. na sjednici Gradskog vijeća Grada Osijeka, IO Zajednice donio je Odluku o izmjenama i dopunama Plana realizacije Programa javnih potreba u sportu na području grada Osijeka za 2020. te popratni rebalans Financijskog plana za 2020.

Zbog neredovitog izvršavanja članskih obveza, na sjednici je pet udruga izbrisano iz privremenog članstva Zajednice: Boksački klub Mladost, Boćarski klub Osijek Donji grad, Centar za kulturu tijela Figuram, Plesni klub Kick i Sportski klub Zračne luke Osijek.

Odluka o broju predstavnika u Skupštini i izbornim jedinicama u mandatu 2020. – 2024.
Odluka o izmjenama i dopunama Plana realizacije Programa javnih potreba za 2020.
Odluka o izmjenama Financijskog plana za 2020. – rebalans

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Još se čeka na pobjedu u MEVZA-i

Odbojkaši Murse Osijek nisu uspjeli izboriti pobjedu na drugom turniru međunarodne MEVZA lige kojoj su ovoga tjedna bili domaćini u maloj dvorani Gradski vrt. Odigrali

Rukometaši dočekuju Sesvećane

Pred rukometašima Osijeka još su dva nastupa u Paket24 Premijer ligi do kraja prvog dijela natjecanja. Osječani u Ligi A u nedjelju (17 sati) u