Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem kolu momčadskog prvenstva Hrvatske osvojili prvo mjesto što im je u ukupnom plasmanu osiguralo treću poziciju. Inače, naslov prvaka potvrdio je zagrebački Metalac. Neizvjesno je bilo u ženskoj konkurenciji gdje se vodila izjednačena borba sve do same završnice, a na kraju su članice Osijeka nadmašile kolegice iz Metalca dok je osječka Slavonija završila kao trećeplasirana.

Što se tiče nacionalnog Kupa, također u sklopu ove manifestacije iz proteklog vikenda, najbolje rezultate imali su Splićani ispred Osijeka koji je, pak, najviše uspjeha imao među damama. Slavonija je i u ovom poretku natjecanje okončala na trećem mjestu. Imali smo na istom mjestu i državno prvenstvo u kadetskoj konkurenciji, a dominirali su predstavnici Vukovara. Tri su odličja osvojili članovi Slavonije: prvaci države postali su Stipe Živalj do 49 i Teo Krišto do 81 kilograma, Ivan Gazdić je „dohvatio“ srebro do 89, baš kao i Ema Štivić u kategoriji do 64 kilograma. Luka Mršo, kao jedini predstavnik Osijeka, okitio se zlatnim odličjem među kadetima do 73 kg.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

U subotu 21. Memorijal „Marko Svrtan“

I ove godine, 21. prvi puta u kontinuitetu, Nogometni klub Olimpija organizira Memorijalni turnir „Marko Svrtan“ u spomen na tragično stradalog dječaka iz Škole nogometa Ljubičastih. Sudjelovat