Derbi s humanitarnim predznakom

Najzanimljiviji susret 8. kola ženske odbojkaške Superlige imat će svoj dodatni značaj

     Budući da se sutra (subota), 3. prosinca, obilježava Međunarodni dan osoba s invaliditetom, ŽOK Osijek je odlučio predstojećem prvenstvenom susretu pridati humanitarni značaj. Osim važne borbe za bodove u kojoj će četvrtoplasirani domaćin pokušati nanijeti prvi poraz vodećoj Marini Kaštela, “najljepši klub u gradu”, u suradnji s Domom zdravlja Osijek, želi pomoći štićenicima Centra za odgoj i obrazovanje “Ivan Štark” iz Osijeka.

Iako se ulaznice neće naplaćivati, na ulazu u dvoranu Gradski vrt, gdje se odigrava spomenuta utakmica s početkom u 20 sati, ŽOK Osijek će prikupljati dobrovoljne priloge za pomoć najpotrebnijima u Centru “Ivan Štark”.

U okviru ove akcije, predstavnici kluba su u četvrtak posjetili poludnevni boravak Centra na Briješću, gdje su u zajedničkom druženju sa štićenicima već najavili pomoć i podršku u njihovom radu, a odbojkašice Osijeka će, nakon sutrašnje utakmice, prikupljeni novac donirati navedenoj ustanovi.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle