Dani otvorenih vrata fitness centara

U sklopu akcije “Zdravko je krenuo” od 17.-23.2.2020. g. održava se manifestacija “Dani otvorenih vrata fitness centara”. Partneri Gradskom savezu za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek u ovoj aktivnosti su 28 fitness centara iz Osijeka koji i ove godine otvaraju svoja vrata našim sugrađanima na čak tjedan dana. Ulaz u fitness centre toga će tjedna biti potpuno besplatan, neovisno o tome žele li se građani okušati u treninzima ili istražiti sprave u teretanama. Potrebno je samo odabrati centar s popisa objavljenog na FB stranici GSSR “Sport za sve”provjeriti što sve nude, informirati se o vrstama treninga koje provode i okušati se u nečemu novom ili dobro poznatom.

Po dolasku u fitness centar potrebno je upisati se u evidencijsku listu kako bi se steklo pravo na “Zdravkovu” člansku iskaznicu i naljepnicu za sudjelovanje u aktivnosti, a preuzeti ih se može po završetku aktivnosti u sjedištu GSSR “Sport za sve”, Istarska 1. Tijekom godine svakog se mjeseca održava po jedna “Zdravkova” aktivnost, a sa šest skupljenih naljepnica ulazi se u završno izvlačenje u kojemu “Zdravko” vrti svoj sportski bubanj i proglašava dobitnike brojnih nagrada koje se odnose na pakete ulaznica za bazene, ulaznica za nogometne utakmice, članarine u fitness centrima i sportskim klubovima, sportsku opremu i dr.

Stoga iskoristite tjedan dana koje imate na raspolaganju i posjetite neke od fitness centara u vašoj blizini. Dočekat će vas educirani treneri koji su svjesni važnosti individualnog pristupa svakom pojedincu s kojim surađuju i spremni su dovesti u top formu i one koji kreću od samog početka, a jedino što ih u tome može spriječiti je izostanak inicijative s vaše strane!

Fitness centri koji nude svoje usluge su sljedeći:

BLUE GYM
CENTAR OSOBNE MOĆI
– REKREACIJA
– HANGAR
YOGA HOME
OLIMP
CITY FITNESS
DIFFERENT BY IRENA SLOVAČEK
FITNESS CENTAR RITAM PULSA
FITNESS CENTAR VIŠNJEVAC
FITNESS CENTRAL OSIJEK
FITNESS CLUB FANTASTIC OSIJEK
FITNESS PUMP OSIJEK
FUNKCIONALNI TRENING OSIJEK
KBK DUX OSIJEK
KONDICIJSKI CENTAR OSIJEK
MARTIAL ARTS OSIJEK
MY BODY FITNESS CENTAR
POWER PLATE STUDIO LIFE
SPORTSKI CENTAR INFINITUM
STUDIO ECCENTRIC
TAUROS STRENGTH & CONDITIONING
TRAINING ACADEMY
UDRUGA FIT
X BODY BY SUZANA
XXL FITNESS CENTAR OSIJEK
– XXL fitness centar PLAVI
– XXL fitness centar ZELENI
– XXL fitness centar ŽUTI
– XXL fitness centar ZELENO POLJE

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti