Croatian Sport and Health Tourism Expo

Edukativni skup na temu sportskog i zdravstvenog turizma “Croatian Sport and Health Tourism Expo”, odnosno 5. Kongres menadžmenta sporta u turizmu i 3. Kongres zdravstvenog turizma, održat će se od 11. – 13. listopada 2022. g. u Nadbiskupijskom vikarijatu Osijek (J. J. Strossmayera 58). Skup organizira LUX promocija, a uz generalno pokroviteljstvo Grada Osijeka te pod pokroviteljstvom triju ministarstava RH i uz partnerstvo uglednih institucija.

Manifestacija je mogućnost za otvaranje Hrvatske novom gospodarskom rastu putem razvoja posebnih oblika turizma, a cilj je organizatora putem edukacije i stručno-znanstvenih predavanja pružiti kvalitetne informacije o trenutnom stanju, mogućnostima planiranja i rješavanju problematike poslovne zajednice unatoč gospodarskim izazovima.

U tri dana sudionici će imati prilike prisustvovati i potaknuti argumentirane rasprave putem tri panela, slušati desetke predavanja te učiti iz radionica i razmjene mišljenja stručnjaka kako bi se istaknuli potencijali sportskog i zdravstvenog turizma. Budući da je segment sportskog i zdravstvenog turizma na svojim početcima i u svijetu, ovi atraktivni oblici turizma imaju jednaku mogućnost razvoja širom Hrvatske, na što će skup i ukazati. Organizirana je nagradna igra u okviru koje se dodjeljuju dvije vrijedne stipendije (sportski i turistički menadžment), a pripremljene su tri panel rasprave na teme sportskog menadžmenta u turizmu, organizaciji sportskih manifestacija i potencijalu promocije putem istih.

Kotizacija za sudjelovanje na skupu iznosi 1.350,00 kn, a uključuje sudjelovanje na manifestaciji tri dana, edukativna predavanja na dva kongresa i tri panel rasprave uz pauze za osvježenje te atraktivne popratne sadržaje u blizini Osijeka.

Kontakt za informacije o kotizacijama i programu: info@lux-promocija.com / 091 7842 492

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti