Croatian Sport and Health Tourism Expo – poziv za sudjelovanje

Pozivaju se sve članice Zajednice za sudjelovanje na edukativnom skupu na temu sportskog i zdravstvenog turizma “Croatian Sport and Health Tourism Expo”, odnosno 5. Kongresu menadžmenta sporta u turizmu i 3. Kongresu zdravstvenog turizma, koji se održava od 11. – 13. listopada 2022. g. u Nadbiskupijskom vikarijatu Osijek (J. J. Strossmayera 58). Skup organizira LUX promocija, a uz generalno pokroviteljstvo Grada Osijeka te pod pokroviteljstvom triju ministarstava RH i uz partnerstvo uglednih institucija.

Manifestacija je mogućnost za otvaranje Hrvatske novom gospodarskom rastu putem razvoja posebnih oblika turizma, a cilj je organizatora putem edukacije i stručno-znanstvenih predavanja pružiti kvalitetne informacije o trenutnom stanju, mogućnostima planiranja i rješavanju problematike poslovne zajednice unatoč gospodarskim izazovima.

Očekuju se zanimljiva predavanja i panel rasprave u kojima mogu sudjelovati svi prisutni, a najavljen je dolazak predstavnika Hrvatskog nogometnog saveza, Ministarstva turizma i sporta (Tomislav Družak, državni tajnik) te Ministarstva zdravstva.

U sklopu manifestacije Visoka škola Aspira nudi mogućnost osvajanja stipendije za preddiplomski stručni studij Sportskog menadžmenta ili Međunarodnog menadžmenta u hotelijerstvu i turizmu u iznosu od 30.000,00 kn. Natječaj za stipendiju “Tourist match for successful career”.

Kotizacija za sudjelovanje na skupu iznosi 1.350,00 kn, a uključuje sudjelovanje na manifestaciji tri dana, edukativna predavanja na dva kongresa i tri panel rasprave uz pauze za osvježenje te atraktivne popratne sadržaje u blizini Osijeka.

Kontakt za informacije o kotizacijama i programu: info@lux-promocija.com / 091 7842 492

U prilogu donosimo program skupa za sva tri dana održavanja.

CSaHE Program preliminarno 11.10.2022.
CSaHE Program preliminarno 12.10.2022.
CSaHE Program preliminarno 13.10.2022.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle