Cannonsima je novi dom Gradski vrt

Klub američkog nogometa Topovi Osijek odnedavno je svoje djelovanje nastavio na stadionu Gradski vrt. Krenuli su popularni Cannonsi s treninzima početkom rujna i već su se priviknuli na novu sredinu koja im ipak nudi puno bolje mogućnosti u odnosu na vrijeme kada su trenirali i igrali na terenu NK Elektra „Kraj Drave“.

Bilo nam je i tamo odlično, no kada bi se spustio mrak ne bismo mogli trenirati popodne. Na stadionu je to velika prednost jer možemo vježbati i u večernjim satima, dakako na pomoćnom terenu pod rasvjetom. To nam svima odgovara, pa moram reći da smo zadovoljni. Prvi dojmovi su sasvim pozitivni, nama je to iskorak, a vidimo se i sa ulice, pa će nam se možda netko novi i pridružiti. Uglavnom, uvjeti su puno kvalitetniji u smislu svlačionica, terena i svega ostaloga što nam je sada na raspolaganju“, istaknuo je klupski predsjednik Marin Ljubas.

Inače, sezona počinje tek u ožujku sljedeće godine, no već sada se ozbiljno radi. Klub će imati regrutacijske evente po školama, slijedi i dodatna selekcija odnosno animiranje novih igrača što je stalni proces.

Trenutno smo u Gradskom vrtu ponedjeljkom, srijedom i petkom od 19 sati. Mogu nam se priključiti izravno, na licu mjesta, oni koji to žele, a sve konkretnije informacije moguće je doznati na našem webu osijekcannons.hr. Trenutno nas je 15-ak članova na treninzima, dosta je igrača otišlo zbog fakultetskih i školskih obveza, ali dolaze i novi. U prošloj smo natjecateljskoj godini izborili plasman na Final Four i na kraju završili četvrtoplasirani, uslijed nekih pehova i ozljeda koji su nam onemogućili i bolje rezultate. Uvijek se nadamo boljem“, zaključio je Ljubas.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti