„Brokeri“ u Crikvenici po idealan završetak 2023. godine

Vrijednosnice Osijek u petak (18 sati) u Crikvenici protiv istoimenog domaćina zatvaraju kalendarsku natjecateljsku godinu. Želja je to napraviti pobjedonosno i tako na pravi način završiti uspješan prvi dio sezone u Prvoj ligi.

To se od „Brokera“ i očekuje jer u 12. prvenstveno kolo ulaze s prvog mjesta kojeg dijele s Kvarnerom 2010, a čeka ih posljednjeplasirana momčad lige. Osječani na Kvarner stižu s omjerom pobjeda i poraza 10-1, dok su njihovi domaćini upisali samo dvije pobjede. Jasan je to znak da bi se sve osim novih bodova za momčad Domagoja Kujundžića smatralo velikim iznenađenjem, no trener VROS-a upozorava svoje igrače kako si ne smiju dopustiti nikakvo podcjenjivanje suparnika. Dobro upozorenje primili su u prošlom kolu kada su uz puno muke na svom parketu svladali Jazine Arbanasi i Kujundžić vjeruje kako si njegova momčad ovaj puta neće dopustiti strepnju do same završnice.

“Ne bježimo od uloge favorita, o tome jasno sugerira i poredak na tablici. Ali, ne smijemo si dopustiti nikakvo opuštanje niti podcjenjivanje. I u prošlom smo kolu protiv Jazine Arbanasi bili favoriti pa smo to teško opravdali. Nismo imali najbolji pristup i to ne smijemo ponoviti u Crikvenici. Iako su domaćini na posljednjem mjestu, sigurno će se htjeti dokazati protiv lidera. Ne smijemo stoga ovom dvoboju pristupiti ležerno, ne želimo se ponovno dovesti u situaciju da moramo strijepiti do posljednje minute. Vjerujem da nećemo i da ćemo na pravi način zaključiti ovu kalendarsku godinu“, rekao je trener VROS-a.

Osječani su u lijepom nizu od pet pobjeda, među kojima su i dvije u derbijima (Kvarner 2010, Zagreb) te će ukoliko očekivano upišu novu, na trotjednu stanku otići s (diobe) prvog mjesta. Nastavak sezone već je 13. siječnja kada će na svom parketu dočekati Samobor.

Foto: Košarkaški klub Vrijednosnice Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti