Brokeri pobjednici Međunarodnog turnira Holding 2023.

Košarkaški Klub Vrijednosnice Osijek ovoga vikenda bili su domaćin Međunarodnog turnira Holding Vrijednosnice Osijek 2023. Prvi dan turnira odvio se u petak 15. rujna kada su se sastale ekipe OKK Sloboda Tuzla (BiH), PVSK-Veolia Pecs (Mađarska), BBC Nord Dragonz Eisenstadt (Austrija) te Brokeri u polufinalnim utakmicama.

Prva polufinalna utakmica donijela je dvoboj između domaćina te gostiju iz Mađarske, osječki klub imao je više sreće i slavio rezultatom 79:58, druga polufinalna utakmica odvila se između ekipa iz Bosne i Hercegovine i Austrije, gdje su naši susjedi imali rezultat 81:79.

Subota je bila dan finala kada su ekipe igrale za prvo i treće mjesto, Mađari su protiv Austrijanaca bili bolji rezultatom 84:76 te tako osvojili treće mjesto, Brokeri su protiv OKK Slobode Tuzla imali rezultat 86:80 i zasluženo odnijeli titulu prvaka turnira.

Trener Domagoj Kujundžić i njegova ekipa pokazali da su uz čvrstu obranu, agresivan napad i puno energije spremni za nadolazeću sezonu.

FOTO: Košarkaški klub Vrijednosnice Osijek

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Dizači Osijeka treći u Hrvatskoj

Dizački dan u osječkom Avenue Mallu, u dvorani Tauros strenght&conditioning, prošao je u znaku Kluba dizača utega Osijek. Oni su u trećem, ujedno i posljednjem