Besplatne tematske radionice

Hrvatski olimpijski odbor poziva sve zainteresirane sportaše i sportske djelatnike na 10. radionicu u sklopu EU projekta ″Hrvači Trešnjevke za sportske organizacije civilnog društva (SOCD) u kriznim situacijama″.

Radionica će se održati u utorak, 25. listopada 2022. g. s početkom u 10:00 sati na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu (Horvaćanski zavoj 15) u predavaonici P3. Na radionici možete sudjelovati uživo ili on-line putem Zoom Meeting aplikacije.

Teme koje možete poslušati na ovoj radionici su “Uključivanje osoba s invaliditetom u zajednicu kroz sport” iz područja „Socijalna uključenost“, koju će održati Ana Sršen (četverostruka paraolimpijka, osnivačica i direktorica Plivačkog kluba Natator koji inkluzivno uključuje djecu u sport) od 10:00 do 12:30 sati i ″Prepoznavanje i borba protiv korupcije u sportu″ iz područja „Dobro upravljanje“, koju će održati  dr. sc. Kristijan Slačanac (viši savjetnik specijalist u Ministarstvu turizma i sporta) od 13:00 do 15:30 sati.

Za jednostavno i brzo on-line uključivanje kliknite na ovu poveznicu: https://us02web.zoom.us/j/84738474294?pwd=SVVRNkxoR3BBdHVFRWlzejlkVTRDUT09

Sve dodatne informacije nalaze se u ovoj pozivnici.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Oslabljenim Osječankama važni bodovi

Rukometašice Osijeka svladale su u dvorani Zrinjevac Dalmatinku s 29:28 (11:12) u zaostalom susretu 6. kola Prve lige te tako u puno boljem raspoloženju otišle