#BEACTIVE Night

U okviru Europskog tjedna sporta 2018., Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek organizira priredbu pod nazivom #BEACTIVE Night. Tim povodom pozivaju se građani Osijeka i okolice da se 29. rujna 2018. g. (subota) u 21 sat okupe kod Pješačkog mosta na noćnom vježbanju pod istoimenim geslom na priredbi koja teži podizanju svijesti o pozitivnom utjecaju tjelesne aktivnosti i sportske prakse u svakodnevnom životu, i to od što ranije dobi.
Naime, #BEACTIVE Night se održava pod pokroviteljstvom Europske komisije i u sklopu Europskog tjedna sporta 2018. (22.-29.9.), a Osijek je jedan od pet gradova u Hrvatskoj koji će se odazvati ovome pozivu te organizirati besplatne grupne treninge od 21.00 do 01.00 h. Uz program raznolikog vježbanja, građanima će se podijeliti fluorescentne majice s natpisom #BEACTIVE, a putem video linka biti će organiziran video prijenos iz ostalih gradova koji će se uključiti u vježbanje pod zvijezdama.
Zajedničkom vježbanju pridružit će se osječki sportski klubovi, a predviđen je i program za najmlađe. Prvi dio programa namijenjen je osnovnoškolcima i srednjoškolcima, a zatim se program nastavlja s pozivom za one najupornije uz budno oko osječkih trenera i gosta Marija Valentića.
Priključenjem ovoj akciji Osijek se ponovno potvrđuje kao jedan od najaktivnijih gradova u Republici Hrvatskoj kada je promicanje zdravog načina života u pitanju, grad koji doista cijeni i promiče sportsko-rekreativne aktivnosti, a srce Slavonije će još jednom postati aktivno i drugačije.
U slučaju kiše cijeli program održat će se u dvorani Gradski vrt, a dodatne informacije možete potražiti ovdje.

Program:
20.45 Otvorenje – Plesni studio Shine
21.00 Strong kids martial arts – Dragan Franjković
21.30 Osječki party – Gea centar kulture tijela, Sandra Šarčević
22.00 #BEACTIVE Osijek – Mario Valentić & Irena Slovaček
22.45 Yoga u paru, aerial yoga – Centar osobne moći
23.30 Bootie Active – Gea centar kulture tijela
00.00 Wake up the Beast – Tauros, Marko i Luka Kutleša

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti