Be Active – Europski tjedan sporta

“Be Active” – Europski tjedan sporta (23. – 30. 9.) inicijativa je Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe, a Gradski savez za sportsku rekreaciju “Sport za sve” Osijek i ove se godine aktivno uključio u manifestaciju programom koji će se održati na lijevoj obali Drave na prostoru ispred hotela ZOO te na stazi za nordijsko hodanje u srijedu, 29. rujna 2021. g. s početkom u 10:00 sati.

U provedbu programa uključio se i Klub ritmičko sportske gimnastike Rondo čije će mlade članice nastupiti u uvodnom dijelu programa, a na rasporedu je i nastup članova jazz dance i breakdance sekcije Studija Independence. U nastavku će se izvoditi pripremne vježbe i vježbe balansa za sve naše građane koji odluče biti dio ove lijepe sportsko-rekreativne priče te program “Mala škola nordijskog hodanja”, gdje će svi zainteresirani moći naučiti osnove hodanja sa štapovima uz educirane trenere (štapovi su osigurani, potrebna je samo dobra volja!).
Istoga se dana u sklopu europske inicijative obilježava i “Senior day” na koji se pozivaju  građani starije životne dobi da aktivno pridonesu svome zdravlju i sudjeluju u navedenom programu.

Be Active – čekamo vas!

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti