Adrenalinski ispunjen Jet Ski vikend ponovno u Osijeku!

Nakon adrenalinske akcije koju nam je pružila „Formula Future Championship” u srpnju, ovaj će vikend Drava i osječka Promenada ponovno biti mjesto gdje će svoje vještine pokazati najbolji vozači jet skija iz 10 regionalnih zemalja. Sve će započeti već večeras s početkom u 18:30 sati kada će se u sklopu Osječke ljetne noći održati FreeStyle vožnje koje će zasigurno zaokupiti pažnju ne samo građana našeg grada koji će se naći na Promenadi, već i onih koji su odabrali naš grad kao svoju ljetnu destinaciju.

Današnji dan također će biti rezerviran za vježbu i upoznavanje sa stazom na lijevoj obali Drave (Copacabana), dok će subota 26. kolovoza i nedjelja 27. biti dani samih utrka, ulaz na utrke je besplatan. Alpe Adria Jet Ski Tour organizira Aqua Events uz potporu Osječko-baranjske županije, Grada Osijeka, TZ Osijek, Hrvatskog Jet Ski saveza, Jet Ski kluba Osijek te UIM-a (Nacionalni savez motonautike iz Monaca).

Vjerujemo kako će se naš grad opet pokazati kao dobar domaćin i da će privući veliki broj publike kako na FreeStyle priredbi tako i na samim danima utrka.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Rođendanski derbi na Opus Areni

Ove subote, na Dan grada Osijeka, na Opus Areni bit će odigran još jedan nogometni derbi. Osijek je domaćin Rijeci u 17. kolu SuperSport Hrvatske