12. DOBRO World Cup Osijek 2020.

Kraljem lipnja u Osijeku će se održati još jedan turnir FIG-ove serije Challenge Cup natjecanja, a hrvatski reprezentativci i njihovi kolege iz Europe i svijeta ponovno će se boriti za odličja, kao i ovacije publike u uvijek prepunoj dvorani Gradski vrt u Osijeku.

Predstojeće izdanje “DOBRO World Cupa Osijek 2020.”, za većinu gimnastičara i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju, održat će se u novom terminu, od 17. do 21. lipnja 2020. g. i ponovno će u Osijeku okupiti olimpijske, svjetske i europske osvajače medalja. Među njima, domaćoj publici bi se trebali i ove godine predstaviti hrvatski reprezentativci Robert Seligman, Tin Srbić, Filip Ude, Aurel Benović, Tijana Tkalčec i Ana Đerek, a organizator najavljuje da će 12. izdanje osječke etape ovog uglednog natjecanja biti još bolje, veće i atraktivnije od prethodnih. Tome će pridonijeti i treći Gastro&Wine&Music Festival “FEELGOOD WEEKEND”, koji će u Parku Petra Krešimira IV. svojim okusima, mirisima i zvucima 19. i 20. lipnja najaviti početak ljeta.

Zaštitna lica ovogodišnjeg izdanja osječkog Challenge Cupa su gimnastički olimpijci koji će zastupati Hrvatsku u Tokiju ovog ljeta, Tin Srbić i Ana Đerek.
Sretan sam da sam ponovno lice DOBRO World Cupa. Obožavam nastupati u Osijeku i pred domaćom publikom, a ove godine će to biti i zadnje natjecanje prije Olimpijskih igara u Tokiju tako da ću sigurno dati sve od sebe da napravim najbolji rezultat, razveselim publiku i promoviram gimnastiku na najbolji mogući način“, poručio je Tin Srbić, najbolji sportaš Hrvatske za 2019. i jedan od najboljih svjetskih gimnastičara.

Podijeli:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Nastavi čitati

Povezane vijesti

Još se čeka na pobjedu u MEVZA-i

Odbojkaši Murse Osijek nisu uspjeli izboriti pobjedu na drugom turniru međunarodne MEVZA lige kojoj su ovoga tjedna bili domaćini u maloj dvorani Gradski vrt. Odigrali

Rukometaši dočekuju Sesvećane

Pred rukometašima Osijeka još su dva nastupa u Paket24 Premijer ligi do kraja prvog dijela natjecanja. Osječani u Ligi A u nedjelju (17 sati) u